Erasmus Wıthout Paper (Ewp) Kağıtsız Erasmus

Değerli Erasmus+ Fakülte/Bölüm Koordinatörleri,

Erasmus 2021-2027 döneminde kullanılması planlan Erasmus Dasboard platformu üzerinde dijital olarak ikili anlaşmalar gerçekleştirilebilecektir. İkili anlaşma yapmak isteyen bölüm koordinatörleri tanıtım videosunu izleyebilirler.

Erasmus İkili Anlaşması (Bilateral Agreement) yapabilmek için Erasmus Üniversite Beyannamesi (ECHE) sahibi olan program ülkeleri kurumları listesi için tıklayınız.

EU Partner Search motoru için tıklayınız.

Anlaşma yapmak istediğiniz kurumla irtibata geçtikten sonra ilgili yükseköğretim kurumunun PIC numarası ile Dashboard üzerinden ortak bölümler ve anlaşma şartları belirlenerek karşılıklı imzalar dijital ortamda atılır ve anlaşma sağlanmış olur.

Erasmus+ Hareketliliğine hak kazanan öğrencilerimizin “Learning Agreement” süreçlerini tamamlayabilmeleri için Erasmus+ Bölüm Koordinatörlerinin imzasına ihtiyaç duyulmaktadır. AB tarafından uygulamaya geçirilen yeni sistemde ikili anlaşmalar ’Erasmus Dashboard’ platformundan ve imza işlemleri de dahil olmak üzere Learning Agreement süreçlerinin tamamı ’Online Learning Agreement’  sistemi üzerinden yapılacaktır.

Konuya ilişkin daha detaylı bilgiye “OLA for Newcomer” webinarından edinebilirsiniz.

Daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız.

ESCI Community Service Desk

Dr. Öğr. Üyesi SEMİH SERKANT AKTUĞ
Güncelleme : 3.04.2023 12:46:41