Haberler & Etkinlikler

Siirt Üniversitesi Eurodesk Temas Noktası olarak akredite edilmiştir.

Üniversitemiz tarafından T.C. Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği Başkanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığına (Ulusal Ajans) yapılan Eurodesk Temas Noktası başvurusu kabul edilmiş ve üniversitemiz akredite edilmiştir. Eurodesk, gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında bilgi sağlayan Avrupa Bilgi Ağıdır. Siirt Üniversitesi Eurodesk Temas Noktası olarak ortaöğretim ve yükseköğretim seviyesindeki gençlere vereceğimiz hizmetler aşağıda sıralanmıştır:
  • Ücretsiz soru yanıtlama hizmeti (e-posta ile, faks ile, telefonla, ziyaretle),
  • Soru sahiplerine öneri ve yardım hizmetleri,
  • Fonlarla ilgili Avrupa bilgisine internet erişimi sağlanması,
  • Eğitimler düzenlenmesi ve destek hizmetleri,
  • Konferanslar, seminerler ve diğer etkinliklerin düzenlenmesi,
  • Kaynak materyallerin basılması ve dağıtılması,
  • Gençlik Programı ile ilgili bilgilerin yaygınlaştırılması.

Ayrıntılı bilgi için Siirt Üniversitesi Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğüne başvuru yapabilirsiniz.

Eurodesk İrtibat Kişisi: Öğr. Gör. Mehmet Kenan TAN

İletişim: +90 484 212 1111-3497